Ändrade sophämtningstider   Läs mer

Driftledare VA

9 april, 2019

Driftledare VA

Om dig

Vi söker en driftledare till våra vatten- och avloppsverk i Sävsjö.

Du är teknisk kunnig och har en elektriker-, maskinist- eller annan teknisk utbildning i botten. Du har erfarenhet av tekniska processer, gärna inom VA. Som person är du initiativtagande och har bra samarbetsförmåga. Du kommunicerar klart och tydligt och arbetar systematiskt och strukturerat.

Dina arbetsuppgifter

VA driftavdelningen ansvarar för drift och underhåll av de allmänna vatten- och avloppsanläggningarna i Vetlanda och Sävsjö kommuner. Vi levererar dricksvatten och tar emot och renar avloppsvatten.

Som driftledare samordnar och fördelar du uppgifter inom avdelningen och ansvarar för den dagliga driften. Du följer upp provtagningar av dricks- och avloppsvatten och säkerställer att gällande krav uppfylls. Du ingår själv i driftgruppen tillsammans med fyra drifttekniker. Du kommer precis som övrig driftpersonal att ha beredskap.

Tillsammans med driftchefen planerar du för avdelningens utveckling. Du samarbetar med övriga avdelningar inom Njudung Energi och deltar i projekt vid behov.

Om oss

Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag i Vetlanda och Sävsjö. Vi är Höglandets största energibolag och har en stor bredd på vår verksamhet, där bland annat elhandel, eldistribution, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband ingår. Tillsammans är vi drygt 120 medarbetare och bolagen omsätter cirka 450 miljoner årligen, samt genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner per år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på, eller utgår, ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. En trygg och säker arbetsmiljö, samt en modern syn på våra anställdas önskemål är viktigt för oss.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. Miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag och vi jobbar alltid för att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Vill du vara med och utveckla Njudung Energis framtid? Välkommen med din ansökan!

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Övrigt

B-körkort

Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019 till kim.tietze@njudung.se

Du kommer vara placerad i Sävsjö

Kontakt

Kim Tietze, VA driftchef, telefon 0383-76 38 45

E-post: kim.tietze@njudung.se