Driftttekniker fjärrvärme

7 juni, 2018

Driftttekniker fjärrvärme

Om oss

Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag i Vetlanda och Sävsjö. Vi är Höglandets största energibolag och har en stor bredd på vår verksamhet där bland annat elhandel, eldistribution, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband ingår. Tillsammans är vi drygt 120 medarbetare och bolagen omsätter cirka 450 miljoner årligen, samt genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner per år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. En trygg och säker arbetsmiljö samt en modern syn på våra anställdas önskemål är viktigt för oss.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. Miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag och vi jobbar alltid för att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Om tjänsten

Njudung Energi levererar egenproducerad värme till fler än 1 900 kunder i fjärrvärmenät i Vetlanda-Ekenässjön, Holsbybrunn, Sävsjö och Rörvik. Flera produktionsanläggningar finns, varav kraftvärmeverket Stickan i Vetlanda med produktion av värme, hetvatten, processånga och el är det dominerande. En helt nybyggd produktionsanläggning finns i Sävsjö.

Den vi söker kommer att ingå i ett team med en handfull medarbetare ledda av driftchefen för värmeproduktion i anläggningarna. Ett fritt men ansvarskrävande arbete tillsammans med ett väl sammansvetsat gäng.

Arbetet bedrivs dagtid eller med förskjuten arbetstid.

Arbetsplatsen för driftteknikern vi söker är i huvudsak på kraftvärmeverket Stickan i centrala Vetlanda.

 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker, gärna med erfarenhet av eldning med avfallsbränslen. Arbetet är ansvarsfullt och kräver stor noggrannhet. Vi vill därför att du är ansvarstagande, har initiativförmåga och har lätt för att samarbeta och kommunicera i teamet. Tjänsten ingår i beredskapsorganisationen.

Övrigt

B-körkort.

Kontaktuppgifter

Johan Björnhag, driftchef fjärrvärmeproduktion, 0383-76 38 50

johan.bjornhag@njudung.se

Facklig kontaktperson: Fredrik Waldo Eriksson, 070-222 70 59

fredrik.eriksson@njudung.se

Välkommen med din ansökan via e-post senast den 28 juni till fjarrvarme.drifttekniker@njudung.se