Elektriker till VA driftavdelningen

10 januari, 2019

Elektriker till VA driftavdelningen

Om tjänsten

VA driftavdelningen ansvarar för drift och underhåll av de allmänna vatten- och avloppsanläggningarna i Vetlanda och Sävsjö kommuner. Vi levererar dricksvatten och tar emot och renar avloppsvatten. Vi söker en elektriker, som ingår i den dagliga driften.

Som elektriker har du ansvar för elektriska installationer och utrustning, och ditt arbete innefattar bland annat felsökning, optimering och förbättringar av styr och regler av våra processanläggningar. Du hjälper driftteknikerna med övervakning av anläggningarna och du assisterar vid styrningsstrategier.

Du har ansvar för övervakningssystemet och instruerar driftpersonalen.

Om dig

Du är utbildad elektriker. Du har erfarenhet med styrning och reglering av processer, gärna inom VA. Som person är du ansvarstagande, har en problemlösande förmåga samt trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Om oss

Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag i Vetlanda och Sävsjö. Vi är Höglandets största energibolag och har en stor bredd på vår verksamhet, där bland annat elhandel, eldistribution, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband ingår. Tillsammans är vi drygt 120 medarbetare och bolagen omsätter cirka 450 miljoner årligen, samt genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner per år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på, eller utgår, ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. En trygg och säker arbetsmiljö, samt en modern syn på våra anställdas önskemål är viktigt för oss.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. Miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag och vi jobbar alltid för att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Vill du vara med och utveckla Njudung Energis framtid? Välkommen med din ansökan!

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Övrigt

B-körkort

Lön enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019 till elektriker@njudung.se

Kontakt

Kim Tietze, VA driftchef

kim.tietze@njudung.se

Telefon: 0383-76 38 45

Facklig kontakt

Fredrik Waldo Eriksson, SEKO, telefon 070-222 70 59

Kjell Ljungberg, Vision, telefon 0383-76 38 84

Kenneth Birgersson, Vision, telefon 0383-76 38 29