Störningar i telefonin söndagen den 24 februari   Läs mer

IT-tekniker

5 februari, 2019

IT-tekniker

Om dig

Vi utökar vår IT- verksamhet och söker nu en engagerad IT- tekniker med hög integritet. Ditt arbete innebär att till stor del bistå användare med kvalificerat användarstöd inom ett brett tekniskt område, därför är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga. Du har en högskoleutbildning inom IT- området alternativt motsvarande relevant yrkeserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Som IT- tekniker har du en bred roll där du arbetar med vidareutveckling, underhåll och support av IT-infrastrukturen. Fokus kommer att vara på Windowsklienter och servrar, lokalt nätverk, slutanvändarsupport samt verksamhetsspecifika applikationer. Du deltar i projekt tillsammans med verksamheten och IT-teamet.

Du kommer få vara med och påverka såväl din egen utveckling som vårt IT-arbete inom koncernen. I teamet där du kommer att ingå, arbetar du med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans, där verksamhetens behov står i centrum.

Du ingår i en bolagsövergripande avdelning där du är en del av IT-teamet som kommer att bestå av tre personer. Du rapporterar till IT-ansvarig. Du utgår från Vetlanda men arbetet bedrivs inom både Vetlanda och Sävsjö kommuner.

Om oss

Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag i Vetlanda och Sävsjö. Vi är Höglandets största energibolag och har en stor bredd på vår verksamhet där bland annat elhandel, eldistribution, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband ingår. Tillsammans är vi drygt 120 medarbetare och bolagen omsätter cirka 450 miljoner årligen, samt genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner per år.

Huvuddelen av våra anställda arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö. En trygg och säker arbetsmiljö samt en modern syn på våra anställdas önskemål är viktigt för oss.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. Miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag och vi jobbar alltid för att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Vill du vara med och utveckla Njudung Energis framtid? Välkommen med din ansökan!

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid.

Övrigt

B-körkort

Välkommen med din ansökan senast den 24 februari 2019 till ittekniker@njudung.se

Kontakt

Christian Fredriksson, IT-ansvarig, telefon 0383-76 38 54