Kundservice stängt från klockan 12, torsdag   Läs mer

Mätningstekniker

22 november, 2019

Mätningstekniker

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med inmätning. Vi ser gärna att du har vana av att jobba med dokumentation i kartsystem. Har du tidigare jobbat med mätuppdrag inom bygg- och anläggningssektorn är det positivt. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning.

Vi tror att du är en person som tar ansvar för din uppgift och självständigt driver ditt arbete framåt under strukturerade former. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Då du arbetar inom bolagets samtliga affärsområden är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Som mätningstekniker är du en del av dokumentationsgruppen om sex medarbetare, som tillsammans ansvarar för att säkerställa nätdokumentationen för kritisk infrastruktur inom bolagets samtliga affärsområden. Du säkerställer att inmätningar som utförs åt bolaget görs i enlighet med verksamhetens behov. I uppdraget ingår även att utbilda och ge stöd till kollegor, som hanterar mätutrustning. Som verktyg i ditt arbete har du en nätverk-RTK och totalstation från Trimble, samt en fullt utrustad mätbil. Mätdata behandlas i Trimble Business Studio.

Din arbetsuppgifter:

  • göra inmätningar av ledningsnät, serviser, brunnar, gatubelysning, kabelskåp och liknande
  • göra viss utsättning
  • ansvara för service och underhåll av mätningsutrustningen
  • dokumentera utförda inmätningar i digpro
  • delta i utvecklingen av nätdokumentationsarbetet
  • upprätta och följa gemensamma rutiner för nätdokumentation

Gruppen tillhör affärsområde elnät och du rapporterar direkt till elnätschefen. Urval sker löpande, sök senast 15 december.

Om Oss

Njudung Energi – vilka är vi?

Vi är ett gött gäng som jobbar tillsammans för en hållbar framtid. Med fyra kommunägda bolag, fem olika affärsområden och drygt 120 medarbetare sätter vi gemensamma mål och jobbar för att Sävsjö- och Vetlandabor får den bästa servicen inom våra verksamheter. I vårt varumärke ingår elnät, elhandel, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband.

Innovation och affärsmässighet är viktigt för oss. Vi ser våra medarbetares olika bakgrund, personligheter och kompetenser som en viktig framgångsfaktor. Samverkan skapar hållbara lösningar i och mellan våra affärsområden.

Miljöarbete är en naturlig del i vår vardag, liksom ett fokus på trygg och säker arbetsmiljö.

De flesta av våra medarbetare arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö och vi strävar alltid efter att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Njudung Energi är Höglandets största energibolag och vi omsätter ungefär 450 miljoner årligen. Vi genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Välkommen med din ansökan senast 15 december till matningstekniker@njudung.se

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta elnätschef Torbjörn Eklund, telefon 0383-76 38 24.