Projektledare

8 oktober, 2018

Projektledare

Om jobbet

Som projektledare inom vatten- och avloppsverksamheten ansvarar du för att de förekommande projekten i verksamheten färdigställs inom beslutad tids- och budgetram. Detta kan innebära både projekt i ledningsnätet, underhåll i övriga anläggningar eller utredningsprojekt. Du leder projekten från start till mål och hanterar dialog med eventuella konsulter, entreprenörer och övriga intressenter. Här erbjuds du ett jobb, där du har möjlighet att växa och utvecklas samtidigt som du har stor frihet under ansvar. Du ingår i ett team av andra projektledare och övriga kollegor inom VA-verksamheten.

Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning, du får 63 timmar arbetstidsförkortning som du förlägger själv i dialog med din chef, samt friskvårdsbidrag.

Om dig

Vi söker dig som trivs med – och har erfarenhet av – att jobba i projektform, gärna som projektledare. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning alternativt att du har förvärvat dig motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Vi erbjuder dig en roll där du har många möjligheter att påverka ditt arbete och har frihet under ansvar. Som person har du förmåga att skapa relationer, ett strukturerat arbetssätt samt lägger stort engagemang  i dina arbetsuppgifter.

Du har körkort, lägst B-behörighet.

Om oss

Njudung Energi är ett gemensamt varumärke för fyra kommunägda bolag i Vetlanda och Sävsjö. Vi är Höglandets största energibolag och har en stor bredd på vår verksamhet, där elhandel, eldistribution, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband ingår. Tillsammans är vi drygt 120 medarbetare och bolagen omsätter cirka 450 miljoner årligen, samt genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner kronor per år.

Huvuddelen av våra anställda jobbar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö.

En trygg och säker arbetsmiljö, samt en modern syn på våra anställdas önskemål, är viktigt för oss.

Arbetsklimatet på Njudung Energi präglas av affärsmässighet och en vilja att utveckla. Miljö- och hållbarhetsarbete är en naturlig del i vår vardag och vi jobbar alltid för att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid.

Kontakt

Välkommen med din ansökan till projektledare@njudung.se senast den 28 oktober.

Kontaktperson: Avdelningschef vatten och avlopp Marcus Tingvall, telefon 0383-76 38 44