Kundservice stängt från klockan 12, torsdag   Läs mer

Servicetekniker fjärrvärme

2 december, 2019

Servicetekniker fjärrvärme

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av praktiskt arbete med service inom energi, VVS, process eller motsvarande. Vi ser att du har en teknisk gymnasieutbildning helst inom VVS. Erfarenhet av styr- och reglerteknik är meriterande.

Som person tror vi att du är självgående och serviceinriktad med förmåga att hålla dig lugn i stressade situationer. Du tar initiativ och driver dina uppdrag vidare med struktur och noggrannhet.

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du för kundnöjdhet genom att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du ser till att installerad utrustning är i ett gott skick och optimerar kundens anläggning. Detta görs genom service och förebyggande underhåll på plats hos kund. En god kunddialog är en förutsättning för ett bra resultat. Vid behov är du behjälplig på fjärrvärmenätet vid felsökning och avstängningar. Du erbjuds ett varierat arbete som ställer krav på flexibilitet. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och våra externa entreprenörer. Ditt arbetsområde inkluderar både Sävsjö och Vetlanda kommuner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att du:

  • arbetar aktivt med service och felavhjälpning i kundernas anläggningar
  • arbetar aktivt med kundrådgivning
  • ser till att vi får korrekta mätvärden från våra mätare
  • utför och följer upp genomförda uppdrag
  • säkerställer att rutiner och dokumentation finns och upprätthålls inom ditt område
  • deltar i utvecklingsprojekt tillsammans med dina kollegor

Du ingår i ett team om fyra personer som har ett nära samarbete för att driva verksamheten framåt.

Om oss

Njudung Energi – vilka är vi?

Vi är ett gött gäng som jobbar tillsammans för en hållbar framtid. Med fyra kommunägda bolag, fem olika affärsområden och drygt 120 medarbetare sätter vi gemensamma mål och jobbar för att Sävsjö- och Vetlandabor får den bästa servicen inom våra verksamheter. I vårt varumärke ingår elnät, elhandel, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband.

Innovation och affärsmässighet är viktigt för oss. Vi ser våra medarbetares olika bakgrund, personligheter och kompetenser som en viktig framgångsfaktor. Samverkan skapar hållbara lösningar i och mellan våra affärsområden.

Miljöarbete är en naturlig del i vår vardag, liksom ett fokus på trygg och säker arbetsmiljö.

De flesta av våra medarbetare arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö och vi strävar alltid efter att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Njudung Energi är Höglandets största energibolag och vi omsätter ungefär 450 miljoner årligen. Vi genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Välkommen med din ansökan senast 6 januari 2020 till servicetekniker@njudung.se

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distributionschef för fjärrvärme Walle Johansson, telefon 0383-76 38 91

Fackliga kontaktpersoner

Fredrik Waldo Eriksson, SEKO, telefon 070-222 70 59

Sigge Ahnstedt, Vision, telefon 0383-76 38 59