Labbet stängt vecka 30   Läs mer

Förstärkning till vår Kundservice

4 december, 2018

Förstärkning till vår Kundservice

Nu har vi nöjet att välkomna Amanda Sjöman till oss! Amanda ska bli en del av vår sköna Kundservicestyrka och hjälpa oss vid arbetstoppar och då vi andra vill vara lediga.

Amanda läser första året på samhällsprogrammet på Njudungsgymnasiet till vardags och ska försöka kombinera ihop skolarbetet med lite jobb så gott det går.

–  Det är jättebra att få möjlighet att komma ut i arbetslivet redan nu, säger Amanda. Jag vet inte vad jag ska jobba med i framtiden, men det är alltid nyttigt att lära sig nya saker.

–  Jag tycker att det är jätteroligt att vi kan erbjuda gymnasieelever en chans att komma ut i arbetslivet på det här sättet, samtidigt som vi får en viktig resurs till vår avdelning säger Peter Johansson, som är chef för Kundservice. Amanda är en framåt tjej, som förstår det här med service och vi är väldigt nöjda över att ha hittat henne.

I veckan börjar också Ellen Pettersson på vårt kontor i Sävsjö. Även hon är en extraresurs i Kundservice och precis som Amanda går hon på gymnasiet. Stort välkommen även till Ellen!

Nu följer en ganska lång period av introduktion för de bägge tjejerna. Det är mycket att lära sig; vem är vem, system och verksamheter bland mycket annat.

Visste du det här om Kundservice?

Visste du att vår Kundservice tar emot ungefär 2 000 telefonsamtal i månaden? Frågorna vi får kan röra allt från sophämtning och elpriser till bredband och vattenkvalitet. Dessutom tar vi emot besök, administrerar, fakturerar och ger intern service till alla våra verksamheter. På Kundservice jobbar sju personer, varav två sitter i Sävsjö.