Ändrade sophämtningstider Kristi Himmelsfärdshelgen   Läs mer

Mina sidor - logga in med BankID

13 mars, 2019

Mina sidor – logga in med BankID

Nu kan du logga in på Njudung Energis nya Mina sidor. Inloggningen kräver BankID. Inloggningsalternativen användarnamn och lösen, Facebook, Google eller Windows Live fungerar inte längre.

Höjd säkerhet

Syftet med förändringen är att höja säkerheten genom att du styrker din identitet på Internet. Inloggning med BankID innebär en mer tillförlitlig hantering av de uppgifter som finns om dig i systemet.

Njudung Energis nya Mina sidor har ett annat och modernare utseende och det är lättare att hitta på sidorna.

Utföra tjänster åt andra

På Mina sidor kan du lägga till personer, vars uppgifter du vill kunna hantera. Dock krävs det att även dessa personer loggar in med BankID.

Företag

Som företagare är du välkommen att kontakta Njudung Energi, så hjälper vi dig att komma igång. Företag har en administratör för Mina sidor. Denna kan i sin tur dela ut behörigheter till andra personer på företaget.

Frågor? Välkommen att kontakta oss

Har du funderingar kring Mina sidor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0383-76 38 00 eller e-post info@njudung.se

Så här skaffar du Mobilt BankID

Har du inte redan Mobilt BankID beställer du det via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad.

Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker. Kolla med din bank hur det funkar för dig.

BankID är en e-legitimation som du använder till att styrka din identitet när du är ute på Internet, till exempel på banken, hos Försäkringskassan eller CSN. BankID är Sveriges i särklass största e-legitimation och utfärdas av 12 banker i samarbete.