Labbet stängt vecka 30   Läs mer

Välj digital faktura!

16 januari, 2019

Välj digital faktura!

Är du en av knappa hälften av Vetlanda- och Sävsjöborna som får din faktura digitalt i någon form? I så fall säger vi tack till dig för att du väljer ett miljövänligt alternativ!

Att välja bort pappersfaktura och istället få fakturan digitalt blir allt vanligare. Nu är det 45 procent av våra kunder som väljer att få fakturan digitalt. Det kan jämföras med 37 procent för bara två år sedan.

–  Det är väldigt glädjande att det går åt rätt håll, säger Peter Johansson, ansvarig för Kundservice på Njudung Energi. Genom att välja digitalt spar vi både på papper, tryck och transport. Det är mer hållbart för framtiden och vi vill förstås att ännu fler ska tänka på miljön och välja bort pappersfakturan.

Vill du också ha digital faktura?

Att byta från pappersfaktura till en digital variant är enkelt. Hör av dig till vår Kundservice på telefon 0383-76 38 00 eller skicka ett e-postmeddelande till info@njudung.se så hjälper vi dig.

De här alternativen finns:

  • E-postfaktura
  • E-faktura
  • Kivra

Du kan läsa mer om hur de olika alternativen fungerar på njudung.se. Du är också välkommen att kontakta Kundservice för information.

Betalning

Du kan välja att betala din faktura via Autogiro. Autogiro kan du koppla ihop med någon av de digitala fakturaalternativen ovan för att få det extra smidigt.

Totalt skickar vi drygt 20 000 fakturor varje månad. Nästan 12 000 av dem är pappersfakturor. Det vanligaste digitala alternativet är e-faktura. Ungefär 5 000 av våra kunder får fakturan genom att vi elektroniskt skickar den direkt till kundens Internetbank.