Kundservice öppet 8-12 på torsdag   Läs mer

Elektriker till vatten och avlopp

19 februari, 2020

Elektriker till vatten och avlopp

VA driftavdelningen ansvarar för drift och underhåll av de allmänna vatten- och avloppsanläggningarna i Vetlanda och Sävsjö kommuner. Vi levererar dricksvatten och tar emot och renar avloppsvatten. Nu söker vi en elektriker, som ingår i den dagliga driften.

Som elektriker har du ansvar för elektriska installationer och utrustning, och ditt arbete innefattar bland annat felsökning, optimering och förbättringar av styr och regler av våra processanläggningar. Du hjälper driftteknikerna med övervakning av anläggningarna och du assisterar vid styrningsstrategier.

Du har ansvar för övervakningssystemet och instruerar driftspersonalen.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad elektriker med AL-behörighet. Du har erfarenhet av att arbeta med styr och regler i processer, gärna inom VA. Som person är du ansvarstagande och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Om oss

Njudung Energi – vilka är vi?

Vi är ett gött gäng som jobbar tillsammans för en hållbar framtid. Med fyra kommunägda bolag, fem olika affärsområden och cirka 130 medarbetare sätter vi gemensamma mål och jobbar för att Sävsjö- och Vetlandabor får den bästa servicen inom våra verksamheter. I vårt varumärke ingår elnät, elhandel, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband.

Innovation och affärsmässighet är viktigt för oss. Vi ser våra medarbetares olika bakgrund, personligheter och kompetenser som en viktig framgångsfaktor. Samverkan skapar hållbara lösningar i och mellan våra affärsområden.

Miljöarbete är en naturlig del i vår vardag, liksom ett fokus på trygg och säker arbetsmiljö.

De flesta av våra medarbetare arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö och vi strävar alltid efter att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Njudung Energi är Höglandets största energibolag och vi omsätter ungefär 500 miljoner årligen. Vi genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag eller senast 15 mars 2020 till elektriker@njudung.se

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Kim Tietze, telefon 0383-76 38 45

Fackliga kontaktpersoner

Fredrik Waldo Eriksson, SEKO, telefon 070-222 70 59

Sigge Ahnstedt, Vision, telefon 0383-76 38 59