Lågt vattentryck i Skede   Läs mer
  Kundservice öppet 8-12 torsdagen 4 juni   Läs mer

Förändrade öppettider på kundservice i Sävsjö

15 maj, 2019

Förändrade öppettider på kundservice i Sävsjö

Från och med 20 maj gäller nya öppettider på kundservice i Sävsjö. Vi kommer att vara bemannade och ha öppet för besök på Smedgatan tisdagar och torsdagar mellan klockan 8 och 16, lunch 12-13.

Dessa tider gäller fram till 30 juni, därefter har vi inte längre några fasta öppettider. Men har du som kund behov av att träffa oss löser vi det. Kontakta kundservice och boka en tid. Vi försöker att tillgodose ditt önskemål av tid så långt det är möjligt, men kommer också att se till att det blir en viss samordning, för att inte bemanna kontoret för enstaka ärenden.

– Vi ser att våra kunder i allt högre utsträckning väljer att kontakta oss på telefon eller e-post och de fysiska besöken blir allt färre, säger Peter Johansson, chef för kundservice. Detta är något som även den kundundersökning vi gjorde i fjol visar. Men vi vill ändå ge möjligheten till besök på Smedgatan även i fortsättningen, om man har ett ärende som kräver det.

Det är alltid enkelt att nå oss

Vi är snabba på att svara i telefon, på chat och på e-post, och gör allt vi kan för att du som kund ska få en så god service som möjligt. Du kan nå oss måndag-fredag mellan klockan 8 och 16, lunch 12-13. Har du enklare ärenden kan du logga in med ditt BankID på Mina sidor.

–  Välkommen att kontakta oss, så lovar vi att göra allt vad vi kan för att hjälpa dig med ditt ärende, säger Peter Johansson.

Så här kontaktar du oss

Telefon 0383-76 38 00

E-post info@njudung.se

www.njudung.se (chat, information och Mina sidor)