Sommartid på kundservice

Gör som Torbjörn - testa elbilspoolen!

29 maj, 2020

Gör som Torbjörn – testa elbilspoolen!

Torbjörn Andersson (känd som snögubben för Kettilsåsbesökare och även andra) är en sann elbilsentusiast. Planen är att nån gång i framtiden skaffa en elbil till familjen och när erbjudandet kom med gratis medlemskap i Vetlanda elbilspool i sex månader såg han det som en jättebra chans att testa att köra elbil.

– Man vill ju kolla kapaciteten och räckvidden, säger Torbjörn. Första turen gick till min far i Nässjö. Jag tänker göra fler turer. Min dotter bor i Göteborg, så det är inte omöjligt att vi tar elbilspoolen dit. Jag vill gärna kolla vilken planering som krävs med laddning för en lite längre resa.

Att bli medlem och boka bil var, som Torbjörn uttrycker det, ”sjukt smidigt”. Efter att ha fyllt i medlemsansökan och skickat med en kopia på sitt körkort tog det bara ett par dagar innan bekräftelsen kom. Appen var lätt att hitta och smset som öppnar bilen kom strax innan bokningen startade.

Att bilarna är roliga, lätta och pigga att köra är ytterligare ett plus.

– Det är verkligen roligt att Njudung Energi satsat på en elbilspool, tycker Torbjörn. Tekniken utvecklas ju hela tiden och jag är övertygad om att elfordon är framtiden.

Vill du också bli en elbilsentusiast? Bli medlem och testa! Fram till den 31 augusti tecknar du gratis medlemskap i sex månader och betalar bara för sträckan du kör. Använd kampanjkoden njudung2020.