Problem med vattenleveransen i Bäckaby
Sommaröppet på kundservice
Vi gräver för fiber i Vetlanda centrum

Håll dig uppdaterad

15 juli, 2020

Håll dig uppdaterad

Hur får man veta vad som händer på Njudung Energi? Ja, det finns flera sätt.
Vid driftavbrott använder vi oss av driftmeddelanden, som du kan prenumerera på till din e-post. Vi lägger också upp driftmeddelanden överst på startsidan på njudung.se, så kika gärna där.

SMS

Då vi frågade våra kunder hur de helst vill bli informerade vid ett driftavbrott svarade många att de ville få ett sms. Detta jobbar vi mycket med just nu och håller på att utveckla för alla våra verksamheter. Sms använder vi då avbrottet är geografiskt avgränsat. Det funkar både vid akuta avbrott och då vi behöver avisera en avstängning i förväg. Många telefonnummer fångar vi med hjälp av vårt system, men inte alla. Därför är det bra om du anmäler ditt telefonnummer. Särskilt om du har en företagstelefon eller ett kontantkort i din mobil. Du kan också avanmäla telefonnummer om du inte längre vill ha sms från oss, eller om ni har flera mobilabonnemang i familjen.

Nyheter och information

Det finns ju såklart också saker som vi gärna vill berätta och som inte har med driftavbrott att göra. Det kan vara berättelser från våra verksamheter eller information riktar till dig som kund. Nyheter från Njudung Energi finns på njudung.se. Dessa kan du också prenumerera på.

Vi finns också på Facebook och LinkedIn, så följ oss gärna där!
Vill du veta vilka lediga tjänster vi har är du välkommen in på våra jobbsidor. För att prenumerera på lediga jobb behöver du ladda upp ditt cv.