Hjälp oss att bli bättre, delta i vår kundundersökning!

26 augusti, 2022

Hjälp oss att bli bättre, delta i vår kundundersökning!

Nu har du som kund hos Njudung Energi möjlighet att säga vad du tycker om våra tjänster. I dagarna lägger vi ut en länk till vår kundundersökning på Facebook och här på webben. Passa på att vara med och tyck till!

I kundundersökningen finns övergripande frågor om vår verksamhet. Vi är intresserade av hur du ser på oss som helhet och hur du upplever att kontakten med oss fungerar och om du hittar den information du behöver.  Syftet är att vi vill kunna förbättra oss och rätta till där vi brister, men vi hoppas också få ett kvitto på att vi gör saker på ett bra sätt. Vi blir väldigt glada om du avsätter fem minuter för att svara på frågorna, dina svar är viktiga för oss.

Var med i utlottning

Du svarar såklart anonymt. Vi kommer att lotta ut presentkort på Vetlanda och Sävsjö handel bland dem som deltar och för att kunna vara med i utlottningen behöver du ange din e-postadress i slutet av undersökningen. Vi kopplar inte ihop din e-postadress med dina svar.

Den senaste kundundersökningen gjordes 2020 och frågorna är ungefär desamma den här gången för att vi ska kunna jämföra resultaten.

Via länken här nedan kan du delta i undersökningen, du har fram till den 25 september på dig att svara. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Till undersökningen!