Sommartid på kundservice

Möt Anton, vår nya elhandelssäljare!

7 februari, 2020

Möt Anton, vår nya elhandelssäljare!

Telefonen ringer. En glad röst svarar:

– Njudung Energi, det är Anton.

Det är nu en månad sedan Anton Petersén klev in genom dörrarna på Njudung Energi för att bli vår nya elhandelssäljare. Fortfarande ny på jobbet, men med stort driv har han funnit sig väl tillrätta och är redo att ta hand om våra elhandelskunder och skapa nya kundrelationer.

Anton är 27 år, bor i Nässjö och har jobbat som elhandelssäljare i nästan två år på annat bolag, innan han kom till Njudung Energi.

– Jag ville utvecklas i min yrkesroll, berättar Anton. Från att ha jobbat med ett begränsat kundsegment får jag nu jobba med alla, både privata och företagskunder, och får möjlighet att lära mig alla delar.

Anton Petersén är ny elhandelssäljare hos oss på Njudung Energi.

Starkt varumärke

När frågan kommer om fördelarna med Njudung Energi kan Anton lätt räkna upp flera stycken. Att det är ett starkt varumärke med lokal förankring är kanske det viktigaste.

– Vi är trovärdiga och ansvarstagande, säger Anton. Jag vill att kunden ska känna sig trygg med oss. Vi ska finnas nära, få en personlig kontakt. Det ska kännas smidigt att ringa mig.

Att Njudung Energi kan leverera lokalproducerad el, både från Emån och från vindkraft är en extra bonus.

Lösningar efter behov

Anton har som han själv uttrycker det ”gillat att prata med folk sedan han lärde sig tala”. Och kontakt med människor blir det mycket av i jobbet.

– Du är jättevälkommen att kontakta mig, säger han. Jag gillar att försöka hitta lösningar åt människor. När det gäller el är det väldigt olika vad man har för förståelse och kunskaper, men jag försöker lösa kundens behov på bästa sätt.

Bra introduktion

Nu ska Anton fortsätta att sätta sig in i nya system och lära känna den lokala företagsstrukturen i Vetlanda och Sävsjö. Anton kommer också vara en viktig del i att driva arbetet med Vetlanda elbilspool.

– Jag har fått en bra introduktion och får god hjälp av min chef och mina kollegor. Jag trivs redan bra på jobbet, säger Anton.

Vill du prata el? Företag eller privatperson. Välkommen att höra av dig till Anton, telefon 0383-76 38 14. Han finns på plats vardagar mellan 8 och 16 (lunch 12-13).