Sommartid på kundservice

Nu öppnar Vrigstad sortergård

16 augusti, 2019

Nu öppnar Vrigstad sortergård

Nu kan Njudung Energi (äntligen) stolt presentera Vrigstad sortergård! Tisdagen den 27 augusti är första dagen som du är välkommen att lämna ditt avfall. Sortergården kommer att hålla öppet tisdagar och torsdagar mellan klockan 15 och 19.

– Vi är inte riktigt klara egentligen, berättar Carl Odelberg, affärsområdeschef miljö och återvinning. Det saknas lite skyltar till exempel. Men vi tyckte att det kändes viktigt att se till att servicen kommer igång för Sävsjö kommuns invånare, och de viktigaste delarna är färdiga, så vi är redo att hjälpa kunderna tillrätta med deras avfall.

Bemannat

Vrigstad sortergård kommer att vara bemannad för att våra kunder ska få hjälp och svar på funderingar. Du kommer att kunna lämna de flesta typer av avfall. Vi tar även emot trädgårdsavfall, ris och grenar.

Invigning 14 september

Även om vi ”smygöppnar” redan 27 augusti är den nya sortergården också värd en ordentlig invigning. Denna kommer att ske lördagen den 14 september. Sortergården kommer då att vara öppen mellan 10 och 13. Sävsjö kommuns kommunalråd, Stefan Gustavsson inviger och personal från Njudung Energi finns på plats. Det blir fika och visning av såväl sortergården som det intilliggande avloppsreningsverket.

–  Mer information, både om sortergården och invigningen, kommer att finnas på njudung.se, säger Carl Odelberg.

Hitta hit

Vrigstad sortergård ligger utmed väg 30 mot Växjö, intill avloppsreningsverket.