Sommartid på kundservice

Ny startsida på njudung.se

22 juni, 2020

Ny startsida på njudung.se

Har du sett vilken fin startsida vi har fått på njudung.se? Förhoppningen är att det ska bli enklare för dig som kund att hitta det du söker. Detta bjuder vi på i den nya versionen:

Frågor och svar

Vår bästa nyhet är våra Frågor och svar (den orange knappen i nedre högra hörnet)! Här kan du söka bland de allra vanligaste frågorna som vi får. Frågorna är indelade i tydliga kategorier och svaren ska vara enkla att förstå. Det är framförallt vår kundservice som jobbar med uppdateringen av svaren, som bygger på de telefonsamtal som kommer in till oss. Våra Frågor och svar kommer upp som en ”pop up-ruta” och de mest efterfrågade ämnena ligger överst.

Vill du kontakta oss via formulär, hittar du även detta under Frågor och svar genom att klicka på brevsymbolen.

Tydligare och bättre sökfunktion

Det ska vara enkelt att söka på det du letar efter. Vi har gjort en tydlig sökruta, som är det första som möter dig som besöker vår webbplats. Tillsammans med vår konsult har vi också förbättrat sökfunktionen, så att sannolikheten är större att du hittar det du letar efter.

”Puffar”

Vi har lagt in sex boxar, ”puffar”, ganska högt upp på sidan. Boxarna innehåller information om det som är mest aktuellt just nu. Driftkommunikation och Jobba hos oss är boxar som troligen inte kommer att ändras, övriga boxar ändrar vi med tanke på säsong eller efterfrågan. Det flera undrat över på telefon och e-post kan bli en ”puff”.

Våra nyheter

Våra nyheter har fått en lite mindre framträdande roll än tidigare. Prenumerera gärna, så får du våra nyheter till din e-post.

Design

Vi tror att du känner igen dig. Sidan bygger på vår grafiska profil, där orange och blå är våra färger. Vi jobbar också på att i så stor utsträckning som möjligt ha foton från våra egna verksamheter.

Förutom allt synligt arbete håller vi också på att se över innehållet på våra sidor. Detta är ju ett jobb som alltid pågår, och som är viktigt för att sökfunktionen ska fungera och för att det som står på sidorna ska vara relevant, uppdaterat och lätt att förstå.
Vi hoppas att du, liksom vi, blir nöjd med vår nya startsida!