Vattenavstängning Lasarettsgatan
Fibergrävning i Vetlanda centrum

Säg vad du tycker om Njudung Energis tjänster

21 oktober, 2020

Säg vad du tycker om Njudung Energis tjänster

Nu har du som kund hos Njudung Energi möjlighet att säga vad du tycker om våra tjänster. I dagarna skickar vi ut en kundenkät. Var med och tyck till!

I kundundersökningen finns frågor om alla våra verksamheter. Syftet är att vi vill kunna förbättra oss och rätta till där vi brister, men vi hoppas också få ett kvitto på att vi gör saker på ett bra sätt. Vi blir väldigt glada om du avsätter fem minuter för att svara på frågorna, dina svar är viktiga för oss.

Var med i utlottning

Du svarar såklart anonymt. Vi kommer dock att lotta ut presentkort på Vetlanda och Sävsjö handel bland dem som deltar och för att kunna vara med i utlottningen behöver du ange din e-postadress i slutet av undersökningen. Vi kopplar inte ihop din e-postadress med dina svar.

Den senaste kundundersökningen gjordes 2018 och frågorna är ungefär desamma den här gången för att vi ska kunna jämföra resultaten. Liksom förra gången samarbetar vi med Netigate, ett företag med stor erfarenhet av undersökningar. Detta säkerställer att vi får en korrekt analys av resultaten.
Undersökningen skickas ut till ett urval av våra kunder i Vetlanda och Sävsjö.

Ris och ros på annat sätt

Observera att du endast kan delta i undersökningen via den e-postlänk som skickats ut till utvalda kunder.
Är du inte utvald för den här undersökningen, men ändå vill lämna feedback (ris eller ros) till oss är du alltid välkommen att skicka e-post till info@njudung.se

Du som läst våra nyheter och inlägg på sociala medier den senaste tiden kanske har sett att vi för några veckor sedan marknadsförde en annan kundundersökning från oss. Den handlade enbart om renhållning och vi har gjort urvalet så att du inte ska få bägge undersökningarna.