Lågt vattentryck i Skede   Läs mer
  Kundservice öppet 8-12 torsdagen 4 juni   Läs mer

Sommaren på kundservice

7 augusti, 2019

Sommaren på kundservice

På Njudung Energis kundservice har vi fortsatt att ge support till våra kunder under sommaren. Även i semestertider har folk frågor om allt ifrån bredband till soptömning. Så därför kollar vi nu när semestrarna börjar ta slut… Hallå där, kundservice! Hur har sommaren varit?

– Sommaren har varit bra! Våra duktiga medarbetare på kundservice har sett till att sommaren varit riktigt bra och att våra kunder fått god hjälp, säger Peter Johansson, chef för kundservice.

Inför sommaren planerar alla affärsområdena tillsammans med kundservice för att kunderna ska få svar på så många frågor som möjligt även i semestertider.

Renhållning – vanligaste frågan

En av dem som jobbat i sommar är Ellen Pettersson.

–  Det frågas om allt möjligt, berättar Ellen, men de allra flesta samtalen handlar om renhållning. Det kan vara soptunnor som inte är tömda eller frågor om grovsopshämtning.

Frågorna har som sagt varit varierande – allt ifrån bredbandsbekymmer och smutsiga soptunnor till hundbad(!).

– De allra flesta kunder är jättetrevliga, men ibland kan man tro att det gäller liv eller död när folk ringer, vi jobbar verkligen med saker som engagerar, skrattar Ellen.

Ellen började på kundservice som feriearbetare i våras och har hunnit få mycket erfarenhet och nya kunskaper under sommaren. Nu har hon fått en fast tjänst, och är en av dem du kan träffa på även i fortsättningen, när du besöker oss eller ringer.

– Jag hoppas att våra kunder känner sig lika välkomna till Njudung Energi som jag gjorde som nyanställd, säger Ellen.

Ordinarie öppettider från och med vecka 33

För andra året i rad har kundservice haft stängt för telefonsamtal och besök på eftermiddagarna och Peter Johansson tycker att det har fungerat bra.

–  Vi har ju en reducerad personalstyrka på sommaren, och då känns det nödvändigt att ha lite mer ostörda eftermiddagar för att hinna med det administrativa arbetet.

Från och med vecka 33 är det ordinarie öppettider som gäller igen. Måndag-fredag 8-16, lunch mellan 12 och 13. Välkommen till oss!