Sommarjobb för bästa servicen

26 juli, 2021

Sommarjobb för bästa servicen

Amanda, Ella och Jonathan håller ställningarna i vår kundservice under sommaren. Tre av våra duktiga sommarjobbare, som ser till att våra kunder får den bästa servicen, även när ordinarie arbetsstyrka semestrar.

Ingen av de tre är helt nya på jobbet. Amanda är inne på tredje sommaren, Ella jobbar sin andra och Jonathan har haft ett längre vikariat på Njudung Energi tidigare, så det är ett erfaret gäng som bemannar kundservice.

– Det är tryggt att ha varit här förut och vi trivs bra tillsammans och hjälper varandra såklart, säger de.

Och det är många olika frågor som kan dyka upp. Fakturafrågor, frågor om elmätare, vattenavläsning och flyttar bland mycket annat. Förutom telefonsamtal blir det också mejl, posthantering och administration.

– Det är lite lugnare på telefonen nu när många har semester, säger Ella. Och det märks att vi inte längre har ansvaret för renhållningen. Tidigare år har det varit många frågor om soptömning och grovsopor och sånt.

När de inte jobbar på Njudung Energi är de studenter. Ella läser ekonomi, Jonathan ska bli VA-ingenjör och Amanda ska börja studera till socionom.

– Det här är ett perfekt sommarjobb när man pluggar. Det är omväxlande och man lär sig mycket hela tiden. Man blir allmänbildad, kan man säga! Det är också roligt med kundkontakter och vi har många trevliga kunder som hör av sig.

Njudung Energis kundservice har nu under sommaren öppet på vardagar mellan 8 och 12. Vi har fortsatt stängt för besök, men du når oss på e-post info@njudung.se eller telefon 0383-76 38 00.

Stort tack, Amanda, Ella och Jonathan för ert jobb i sommar!