Klämdag på kundservice

Tack för din insats!

16 mars, 2021

Tack för din insats!

Det här är en liten hälsning till dig som är fjärrvärmekund hos oss på Njudung Energi. Vi vill bara tacka dig för din insats för miljön. Du har nämligen valt ett klimatsmart uppvärmningssätt!

Och vi behöver inte berätta för dig att fjärrvärme också är bekymmersfritt, driftsäkert och tyst, för det vet du redan eller hur?

Vår kundundersökning visar att de allra flesta av våra fjärrvärmekunder är riktigt nöjda och det tycker vi är roligt. Någon gång hör vi att priset är lite högt, men det menar vi är en myt… Nu har vi publicerat en jämförelsetjänst för dig som funderar på att skaffa fjärrvärme eller som till och med funderar på att byta ut din fjärrvärme mot något annat. Prova Fjärrkontrollen!

Fjärrkontrollen är en oberoende jämförelsetjänst, där du lägger in dina värden och får en uträkning på kostnaden för olika uppvärmningssätt för just din fastighet. Om du är osäker på hur din förbrukning ser ut idag, kan du logga in på Mina sidor (det gör du enkelt med BankID).

– Med Fjärrkontrollen sticker vi ut hakan lite grann, säger Walle Johansson, distributionschef på affärsområde fjärrvärme. För vissa kommer det att vara så att fjärrvärme inte är det mest förmånliga kostnadsmässigt, men vi vet att för det stora flertalet är fjärrvärme ett prisvärt uppvärmningssätt. Inte minst för dem som redan har installationen klar.

Funderar du på att installera fjärrvärme eller har du funderingar på hur effektiv din fjärrvärme egentligen är? Tveka inte, utan kontakta oss på telefon 0383-76 38 00, så kikar vi tillsammans på detta och vi hjälper dig gärna att räkna på kostnaden för din uppvärmning.