Vi gräver för fiber i Vetlanda centrum

Tipspromenad på stan - vad vet du om vatten?

7 maj, 2021

Tipspromenad på stan – vad vet du om vatten?

En hel del kunskap, lite allvar och en gnutta värdelöst vetande. Ja, så kan vi sammanfatta tipspromenaden om vatten som är uppsatt i 23 butiker och näringsställen i Vetlanda mellan 10 och 30 maj. Välkommen att delta och var med i utlottningen av en kolsyremaskin och presentkort på Vetlanda handel!

Tipspromenaden är ett samarbete mellan Vetlanda Handel och Njudung Energi.

– Det här är ett bra och lite annorlunda sätt för oss att höja Vetlandabornas kunskaper kring den viktiga vattenfrågan, säger Daniel Mattsson, affärsområdeschef VA. Vi är glada över samarbetet och att hitta nya former för att nå ut till allmänheten med information om till exempel vattenbesparing och kranmärkning.

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och att ha rent dricksvatten är något som vi ofta tar för självklart. Genom att delta i tipspromenaden har du inte bara möjlighet att vinna fina priser, utan också få nya insikter och bra tips. Samtidigt som du gynnar den lokala handeln.

Så här deltar du

Det finns 23 tipsfrågor uppsatta i skyltfönster hos butiker och andra näringsställen i Vetlanda.

Du svarar på frågorna genom att skriva svaren i anteckningarna i din telefon eller direkt i ett e-post. Du kan också skriva ner svaren på ett papper och skriva av dem i ett e-post. Svaren ska skickas till info@njudung.se senast 30 maj 2021.

På kontaktcenter, Storgatan 5B, finns tipslappar för den som vill ha, men glöm inte att svaren ändå ska skickas med e-post!

Du kan vinna en kolsyremaskin, så du själv kan bubbla ditt kranvatten. Smidigt och klimatsmart! Vi lottar också ut fyra presentkort på Vetlanda Handel.

Vinnarna kontaktas av Njudung Energi. Namnen kommer inte att publiceras. De rätta svaren kommer att finnas på njudung.se efter 31 maj.

Här hittar du tipsfrågorna

Firma Fanfar, Sandströms, Lilla Butiken, Specsavers, Markis & Gardinservice, Lindahls Urmakeri, Euronics, Mias, Dressmann, Martins kök och deli, Guld City, Björns Bokhandel, Establo Man, Lindex, Gallerian, HemX, Konditori Cecil, Establo Woman, Gretas Blommor, Vetlanda Friskvårdcenter, Elon Johanssons Mekaniska, Nymans skor, Salong SKIN