Tyck till i vår kundundersökning!

21 augusti, 2023

Tyck till i vår kundundersökning!

Nu har du som kund hos oss möjlighet att säga vad du tycker om våra tjänster. Vi lägger ut en länk till vår kundundersökning på Facebook och här på webben. Passa på att vara med och tyck till!

Vi vill veta hur du ser på oss som helhet och hur du upplever våra tjänster. Vi är även nyfikna på hur du upplever att kontakten med oss fungerar och om du hittar den information du söker. Syftet med kundundersökningen är att vi vill kunna förbättra oss och rätta till där vi brister, men vi hoppas också få ett kvitto på att vi gör saker på ett bra sätt. Vi blir väldigt glada om du avsätter några minuter för att svara på frågorna, dina svar är viktiga för oss.

Var med i utlottning

Du svarar såklart anonymt. Vi kommer att lotta ut presentkort på Vetlanda och Sävsjö handel bland dem som deltar och för att kunna vara med i utlottningen behöver du ange din e-postadress eller telefonnummer i slutet av undersökningen. Vi kopplar inte ihop din e-postadress med dina svar.

Vi genomför årligen en kundundersökning med i stort sett samma frågor, detta är för att vi ska kunna jämföra resultaten från år till år. Nytt för i år är en fritextfråga som finns i slutet på undersökningen, detta efter önskemål från föregående år. 

Via länken här nedan kan du delta i undersökningen, du har fram till den 18 september på dig att svara. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Här hittar du undersökningen!