Problem med vattenleveransen i Bäckaby
Sommaröppet på kundservice
Vi gräver för fiber i Vetlanda centrum

Vad tycker du om renhållningen?

12 oktober, 2020

Vad tycker du om renhållningen?

Nu i dagarna skickar vårt affärsområde Miljö och Återvinning ut en kundenkät till hushåll i Vetlanda och Sävsjö. Var med och svara och hjälp oss att bli ännu bättre!

– Syftet är att vi, genom att fråga kunderna vad vi gör bra eller mindre bra, ska ha möjlighet att förbättra våra tjänster ytterligare, berättar projektledare Sebasthian Delholt. Vi skickar också resultaten till branschorganisationen Avfall Sverige och kan då jämföra oss med andra kommuner i Sverige.

Kretslopp Sydost

Resultatet av enkäten kommer även att användas av Kretslopp Sydost, som ju är den organisation som tar över renhållningen från Njudung Energi vid årsskiftet.

– Det är bra för dem att få ett utgångsläge, säger Sebasthian Delholt. Vi vet att vår renhållning ligger bra till i de här undersökningarna och att det är nöjda kunder som Kretslopp Sydost tar över.

Anonyma svar

Den här typen av undersökningar har gjorts regelbundet i flera år. Skillnaden nu är att Njudung Energi gör den i egen regi. Enkäten går ut både via e-post och vanligt brev för att nå så många kunder som möjligt. Sista dagen att svara på enkäten är 30 oktober. Du lämnar dina svar anonymt, men om du lämnar din e-post är du med i en utlottning av presentkort på handel i Sävsjö eller Vetlanda.

– Vi ville ha en liten morot för att öka antalet svar, säger Sebasthian Delholt. E-postadressen kommer inte att kopplas samman med svaren, utan bara användas för utlottningen.