Sommartid på kundservice

Välkommen på invigning av elbilspoolen!

2 maj, 2019

Välkommen på invigning av elbilspoolen!

Tisdagen den 7 maj klockan 11 inviger vi Vetlandas smartaste transportmedel – vår nya elbilspool!

Platsen är Delfinparkeringen i Vetlanda, där bilarna kommer att laddas, laddstolpe finns på plats och inom kort kommer även skyltning upp. Cider och snittar utlovas så långt lagret räcker. Njudung Energis VD Ola Rosander kommer att finnas på plats tillsammans med styrelseordförande Dan Ljungström, som är den som ska ”klippa bandet”.

Det har jobbats intensivt med elbilspoolens alla förberedelser under våren. Phillip Harbrecht är projektledare.

–  Det känns jättekul att bilarna äntligen är på plats, säger Phillip. Nu hoppas vi att Vetlandaborna vågar pröva det här. Det är både billigt, smidigt och miljövänligt.

6 månaders gratis medlemskap

Ett riktigt bra starterbjudande! Som ny kund kan du prova på medlemskap utan kostnad i sex månader om du betalar körning enligt gällande prislista. Detta fina erbjudande gäller under hela 2019.

Så här gör du
  • Gå in på moveabout.se
  • Klicka på Bli medlem
  • Fyll i dina uppgifter
  • Använd kampanjkoden ”Njudung 2019

Mer information om elbilspoolen – Vetlandas smartaste transportmedel – hittar du på njudung.se/elbilspool

Samarbete med Moveabout

Elbilspoolen består av två Nissan Leaf, uppstripade i Njudung Energis färger. Projektet, som till att börja med sträcker sig över tre år, är ett samarbete mellan Njudung Energi och Moveabout AB. Det är Moveabout som tar hand om bilarna, ser till att de är rena och hela.

–  Konceptet ser ut så att det är till Moveabout man ska vända sig  i första hand om man har frågor eller vill felanmäla till exempel, säger Phillip Harbrecht. Men självklart kommer även vi på Njudung Energi göra vårt bästa för att kunna svara på dina funderingar.