Sommartid på kundservice

Välkommen till våra nya jobbsidor!

28 april, 2020

Välkommen till våra nya jobbsidor!

Är du sugen på att börja jobba på Höglandets största energibolag? Eller bara nyfiken på vår trevliga arbetsmiljö och den nytta vi skapar för samhället? Kanske gillar du innovation, hållbarhet och utveckling och kan tänka dig att bli en av oss. Då är du välkommen att kika in på våra nya jobbsidor.

– Det är ju inte så att vi har så många lediga tjänster ute alltid, säger HR-chef Susanne Hedberg. Just nu söker vi drifttekniker till fjärrvärme. Men på det här sättet får vi en jättebra möjlighet att berätta om våra arbetsplatser och affärsområden och vilka förmåner du får som medarbetare hos oss. En samlad jobbsida är en fantastisk väg att marknadsföra oss som arbetsgivare.

Öppen för spontanansökningar

Den nya jobbsidan ska också bli ”en väg in” för spontanansökningar. Tidigare kan intresseanmälningar hamnat i respektive chefs e-post och det är lätt att en sådan ansökan hamnar mellan stolarna.

– Nu ska vi ta till vara på kompetens på ett strukturerat sätt, säger Susanne Hedberg. Så småningom vill vi också öppna upp för exjobb och här lämpar sig verktyget jättebra.

De nya jobbsidorna kommer även att bli ett enklare arbetsredskap för cheferna. I och med att alla ansökningar kommer in samma väg ligger de samlade i det nya systemet och kan administreras på ett enkelt och smidigt sätt och därmed blir också hanteringen av personuppgifter säkrare.

Till dig som är prenumerant på Lediga jobb

Prenumererar du på Lediga jobb från Njudung Energi? I det nya systemet erbjuds tyvärr ingen ren prenumerationstjänst. Istället behöver du registrera en spontanansökan i vårt system för att få lediga tjänster till din e-post. Missa inte en jobbchans från oss!

Gör så här:

  • Gå in på jobb.njudung.se
  • Klicka på Spontanansökan
  • Fyll i dina uppgifter eller logga in med LinkedIn
  • Välj de verksamhetsområden du är intresserad av, välj ett eller flera
  • Lägg till ditt CV
  • Klicka i Prenumerera
  • Klicka i att du godkänner behandling av personuppgifter
  • Klicka på Skicka ansökan