Driftstörning Bredband
Driftavbrott fjärrvärme Pukaregården

Elavtal

Elavtal för Smålänningar

Ladda elbilen


På kartan hittar du laddstationer och snabbladdstationer som ingår i Park & Charge laddnätverk.

I Vetlanda och Sävsjö kommuner kan du ladda din elbil i våra laddstolpar. Självklart laddar du med lokalproducerad förnybar el från vår egen produktion i Emån.

För att möta det ökade intresset för elbilar har Njudung Energi installerat 22 stycken laddare runtom i Vetlanda och Sävsjö kommuner. Det är viktigt för oss att följa med i utvecklingen och se till att infrastrukturen för laddning är tillgänglig i Vetlanda. Vi har själva företagsbilar som drivs helt av el, tjänstebilar som är elhybrider samt elcyklar.

Hur laddar jag?

För att börja ladda behöver du antingen ett laddkort från Park & Charge eller betala direkt på plats med kreditkort eller paypal.

Vad kostar det att ladda?

Vi har idag 21 laddstationer med AC-laddning och 1 station som är snabbladdare(DC-laddning på Kyrkogatan 1, Vetlanda).

Att ladda elbil med snabbladdaren går ungefär 4 gånger fortare än med en vanlig laddstation

Det finns två typer av betalning:

  • Laddkort som du beställer via park-charge.se( kostar 100kr), kostnaden för AC-laddning är 4,5kr/kWh och för snabbladdaren 6kr/kWh. Detta alternativ är billigare än direktbetalningen.
  • Direktbetalning med bankkort/paypal via QR-kod(ovanför varje ladduttag) kostar för närvarande 1kr/min. I mitten av december så kommer vi att gå över till laddning per kWh

Våra laddstationer

Vill du ladda din elbil med förnybar energi även hemma?

Oavsett var du bor kan du välja Njudung Energi som leverantör. Jämför våra olika avtalsformer direkt i vår avtalsväljare

Teckna elavtal