Inställda sophämtningsturer   Läs mer
  Planerat elavbrott Tallåsen, Sävsjö   Läs mer
  Fjärrvärmearbete på Floragatan   Läs mer

Elavtal

Elavtal för Smålänningar

Våra elavtal

Vi säljer och producerar el till kunder med småländskt sinne för ekonomi och köptrygghet. Vi agerar lokalt både i Vetlanda och Sävsjö och finns alltid nära till hands för kunden. För att vi ska kunna erbjuda det avtal som passar dig bäst har vi flera olika avtalstyper att välja mellan. Här nedan kan du läsa mer om våra olika avtal och vilka fördelar de har. Önskar du rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Njudung Energi Vetlanda AB är anvisad elleverantör hos Njudung Vetlanda Elnät AB och Njudung Energi Sävsjö AB

Det fasta elpriset passar dig som vill ha trygghet när det gäller ditt elpris. Under avtalstiden betalar du samma pris per kWh oavsett vad som händer med priserna på elmarknaden. Priset är bundet och du väljer själv vid avtalstecknandet hur lång period du önskar att binda elpriset.

  • Bindningstider från 1 till 4 år
  • Samma elpris under hela avtalsperioden
  • Fast pris är ett tryggt val, speciellt om du har lite högre förbrukning

Vårt rörliga elpris följer den nordiska elbörsen Nordpool och uppdateras varje månad. Det rörliga elpriset innebär en möjlighet, men också en risk. Sjunker priserna för el och elcertifikat på marknaden så sjunker även elpriset. Om priserna på marknaden istället går upp, då stiger även det rörliga elpriset.

  • Ingen bindningstid
  • För dig som kan tänkas ta tillfälliga pristoppar
  • Oftast lönsammast i på lång sikt

Om du har ett rörligt pris kan du välja att komplettera det med ett fast pris under de kallaste vintermånaderna. Då slipper du oroa dig för stigande elpriser när du behöver elen som mest, men lagom till våren får du ett rörligt pris igen.

  • Du kan känna dig trygg över vintern men ändå tillgodose dig de vanligtvis låga elpriserna under sommaren

Anvisningsavtal är det avtal som du får i samband med en flytt om du inte aktivt väljer ett elavtal. Detta för att du inte ska vara utan ström vid inflyttning. Vi rekommenderar alltid att du tar kontakt med oss och aktivt väljer ett elavtal. Då kan vi hjälpa dig med att teckna ett avtal som passar din förbrukning, vilket ger dig lägre kostnader. Våra kunder med anvisningsavtal får automatiskt el som producerats av förnyelsebara energikällor så som sol, vind eller vatten. Priset ändras månad för månad och utgår från vårt rörligt pris plus ett påslag om 15 öre/kWh inkl. moms.

Elpris

Månadsavgift

Rörligt pris + 15 öre/kWh inkl.moms. 35kr

Dags för nytt elavtal?

Oavsett var du bor kan du välja Njudung Energi som leverantör. Jämför våra olika avtalsformer direkt i vår avtalsväljare

Teckna elavtal